Landstede Groep

IBO leerlingen bouwen speeltoestellen bij Albert van der Horst

26-04-2018

De Ermelose Houthandel Albert van der Horst en het Morgen College gaan in mei samenwerken in een leerproject. Daarbij krijgen 24 van onze leerlingen de gelegenheid om drie weken lang kennis te maken met het bedrijfsleven. Dit in het kader van het 10-jarig bestaan van deze houthandel.

Directeur en eigenaar Albert van der Horst wilde geen commerciële reclamecampagne om dit feit te vieren, maar koos voor een maatschappelijk project, in samenwerking met onze school. Projectleider en docent IBO meneer Beek: "Een heel goede gelegenheid voor onze leerlingen om ervaring op te doen met het echte werk."

De opdracht die de leerlingen krijgen is de herinrichting van een demonstratieterrein van de houthandel. In de loop der jaren zijn alle showmodellen verkocht en ligt het terrein min of meer braak. De Ermelose houthandel en houtbewerkingsbedrijf investeerde in nieuwe modellen van schuren, houten speeltoestellen, overkappingen en tuinhuisjes die de leerlingen gaan opbouwen.

In drie weken tijd gaan drie verschillende groepen uit één klas per week het karwei klaren. De start van het project is half mei. Het project wordt afgesloten met de uitreiking van een deelnamecertificaat en een bescheiden feestje.

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde