Landstede Groep

Kennismaking met het Morgen College

11-01-2018

Woensdag 24 januari gaan de deuren van onze beide locaties, de Sypel en Westeinde, open voor toekomstige leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden. Van 18:30 tot 21:00 is het Open Huis. Het moment om ongedwongen kennis te maken met het Morgen College. De docenten, de verschillende vakken, de studierichtingen, de vele extra’s en natuurlijk, de gebouwen.

Oud-leerling Tim van der Werff, heeft voor het Open Huis van 2017 een mobiele applicatie ontwikkeld. Een app die bezoekers op een unieke manier de school rondleidt. Van der Werff heeft in 2013 zijn tl-examen gedaan op het toenmalige Focus, daarna heeft hij na een mbo-opleiding ICT gevolgd op Landstede. Nu volgt hij de hbo-opleiding ICT op het Windesheim in Zwolle.

Voor het komende Open Huis wordt de app opnieuw gebruikt. In de gratis te downloaden app zit een spelcode voor toekomstige scholieren en informatieve codes voor ouders. Als bezoekers de app downloaden, kunnen ze door het scannen van de codes die overal in het schoolgebouw hangen, aan het spel mee doen.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook zonder de app alles van het Open Huis mee maken. Er zijn plattegronden beschikbaar en er loopt altijd wel een docent of leerling rond die al uw vragen kan beantwoorden. Ook zullen er gedurende de hele avond rondleidingen- of voorlichtingen worden gegeven.

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde