Landstede Groep

Leerlingen Morgen College vieren nieuwe schooljaar

29-09-2021

Door Petronella van het Goor voor Harderwijkse Zaken - Het kwik kwam woensdag niet boven de dertien graden uit en het was een beetje nat buiten, maar dat maakt de leerlingen van het Morgen College niets uit. Zij hadden die middag een Summer Festival. Met dj, lasgergamen, silent disco en een heuse rodeo-stier. Gelukkig paste het allemaal in de aula

Het Morgen College wilde samen met de leerlingen dit nieuwe schooljaar feestelijk beginnen. "De eerste weken zijn we vooral bezig geweest met het opzetten van de lessen en het aanwennen van de structuur. Ook voor de nieuwe brugklassers is dat belangrijk", zegt directeur Edwin Blok. Nu die eerste weken achter de rug zijn, mag de nieuwe start gevierd worden. Nu de versoepelingen weer wat meer toelaten, kan dat prima met een feestje.

"Leerlingen, ouders en docenten vinden het zo fijn dat alles weer 'normaal' is. Geen anderhalve meter afstand meer, de mondkapjes mochten de prullenbak in. Ook dat hebben we met het Summer Festival wel een beetje gevierd", aldus Blok.

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde