Landstede Groep

Leerlingen tekenen voor Edukans

19-01-2016

Week 3 t/m 5 start het Morgen College samen met Tekenfund.nl een grote creatieve inzamelingsactie voor Edukans. De klassen K1A, L1K en L1DV krijgen tekeninstructie en creëren vol enthousiasme de mooiste kunstwerken binnen het gekozen thema “Eigen Bedrijf”. Hiervan worden, nadat ze aan familie, vrienden en bekenden zoveel mogelijk artikelen hebben verkocht, luxe en vooral unieke wenskaarten en artikelen als placemats, onderzetters en mokken gemaakt. Ieder verkocht artikel levert een mooi bedrag op voor het goede doel.

Ruim 40 leerlingen gaan met potlood, verf en krijt aan de slag en verdienen daarmee naast eeuwige roem in ieder geval gratis een eigen wenskaart. Niet alleen dat is bijzonder aan deze actie; ook de manier waarop de leerlingen kunnen verkopen is uniek: een heuse eigen webshop. Door deze eigen webshop wordt het project “Je Eigen Bedrijf” een echte levensecht leren situatie. Hiermee kunnen de leerlingen heel eenvoudig iedereen uitnodigen, de wenskaarten en andere artikelen online te bekijken én te bestellen. Makkelijk en veel veiliger doordat de leerlingen niet meer met contant geld over straat hoeven.

In de periode 19 januari t/m 9 februari zullen de leerlingen proberen zoveel mogelijk te verkopen van hun prachtige creaties. Het Morgen College hoopt met deze actie een mooi bedrag op te halen voor Edukans.

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde