Landstede Groep

Les in de bioscoop

08-03-2021

Sinds vandaag krijgen de klassen 3 en 4 van TL les in de vijf bioscoopzalen van Kok Cinemaxx! Een creatieve oplossing, bedacht door onze directeur Edwin Blok in samenwerking met de directeur van Kok Experience & Cinemaxx.

Zoveel mogelijk fysiek les

"Op school zelf hebben we, ondanks een gebouw met relatief veel vierkante meters, onvoldoende ruimte om alle leerlingen zoveel mogelijk les te geven. Dus ik heb gezocht naar alternatieven. Al snel kwam Kok Cinemaxx in beeld, een goede buurman van ons!", aldus directeur Edwin BlokDaarmee lukt het om alle leerlingen niet één dag per week, maar minimaal voor de helft van de lesuren fysiek les te geven. Dat vinden wij bij het Morgen College ontzettend belangrijk, niet alleen om achterstanden in te lopen maar zeker ook vanwege de sociale aspect. De bioscoopstoelen zijn door onze leerlingen van het profiel BWI voorzien van een mooi plankje, zodat de leermiddelen goed neergezet kunnen worden. 

Morgen College in het nieuws 

Naar school gaan en les krijgen vanuit een rode bioscoopstoel is een geheel nieuwe ervaring voor iedereen. Hoe bijzonder dit is geeft ook wel aan hoe het wordt opgepakt door de lokale media. Onder andere de Stentor en Harderwijkse Zaken zijn op de eerste lesdag een kijkje komen nemen om vervolgens verslag te kunnen doen.

Wij kijken ernaar uit alle leerlingen de komende tijd weer zoveel mogelijk te zien! 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde