Landstede Groep

Onderwijsboulevard in Harderwijk

02-02-2021

Bij het station in Harderwijk wordt een onderwijsboulevard gebouwd. De onderwijsboulevard is naar verwachting in de zomer van 2024 klaar. Ook het Morgen College verhuist dan naar de locatie aan het Westeinde, bij het station. 

Het Morgen College maakt straks onderdeel uit van de onderwijsboulevard, maar blijft een kleinschalige school, met een eigen gebouw en eigen voorzieningen. Het duurt nog tot de zomer 2024 voordat we een mooi nieuw gebouw kunnen betrekken. Tot die tijd blijven de locaties aan De Sypel en Westeinde voor de leerlingen gewoon open. 

Behalve het Morgen College omvat de onderwijsboulevard straks het StartCollege, Landstede MBO en Landstede Groei Opleidingen voor volwassenen. Ook het Voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO), de Internationale Schakelklas en de Entree-opleidingen van Landstede Groep gaan deel uit maken van de onderwijsboulevard. Hiermee ontstaat in Harderwijk een belangrijk beroepscollege voor onderwijs vanaf 12 jaar.

Directeur Edwin Blok vertelt er meer over in de video en nodigt je uit voor een van de digitale open huizen in februari. 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde