Landstede Groep

VO Champions League voetbal

20-04-2016

Op vrijdag 15 april jl. hebben we met 16 leerlingen meegedaan aan het regionale VO Champions League voetbaltoernooi bij voetbalclub DVS. Een korte sfeerimpressie.

Om 15.30 uur stond iedereen klaar en fietsten we samen richting DVS in Ermelo. Regen kon de pret niet drukken, maar een zonnestraal konden we wel gebruiken onderweg. In Ermelo aangekomen werd het wedstrijdschema in ontvangst genomen en konden de spelers zich omkleden. Iedereen omgekleed en klaar om te gaan?

Langzamerhand kwam het zonnetje toch te voorschijn wat in combinatie met de muziek voor een goede sfeer zorgde. We waren er klaar voor!  Ondanks de grote concurrentie stonden onze toppers relaxt langs de kant en werd er hier en daar een bekende speler van het andere team begroet. 

De eerste wedstrijd tegen Barneveld begon. Er werd fel en fanatiek gespeeld. De 1-1 eindstand schudde iedereen goed wakker. Na de teambespreking volgde wedstrijd 2. Deze werd met 2-0 gewonnen. Deze overwinning zorgde voor een goede saamhorigheid binnen de groep. 

Op doelsaldo gingen we door naar de halve finale. Alle facetten van voetbal kwamen aan bod tijdens deze spannende wedstrijd. Met een eindstand van 2-2 moesten penalty's de doorslag geven. Gefocust op het doel werd de bal prachtig in de kruising geschoten en was de finale een feit. 

De finale werd gewonnen met 2-0 en de eerste plaats was een feit. Handen werden geschud en met een brede glimlach namen de spelers vervolgens de beker in ontvangst. Top gedaan! 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde