Landstede Groep

Zip your Lip, actiedag Morgen College

28-09-2017

Vierentwintig uur niets eten (wel water of thee drinken) voor het goede doel. Het bestrijden van ondervoeding in Angola, Lesotho en Zimbabwe. Zo'n zeventig leerlingen uit de eerste- en tweede klassen doen mee op donderdag 12 oktober.

Het is een actie die World Vision decennia geleden heeft uitgerold en waar elk jaar veel verschillende scholen en organisaties aan mee doen. Dit jaar dus ook het Morgen College.

De leerlingen kwamen zelf met het idee en hebben veel docenten enthousiast gemaakt. Met nu al zeventig aanmeldingen gaat het dus definitief door. De actiedag 12 oktober start om 8 uur 's ochtends op school. Na een gewone lesdag, begint om 15.30 uur het 'overblijfprogramma'. Film kijken, verstoppertje, lachen, gieren, brullen en, als kers op de taart, kamperen op school met matje en slaapzak. Uiteraard onder begeleiding van betrokken, ervaren docenten. 

Om acht uur de volgende ochtend wordt de actie afgesloten met een uitgebreid ontbijt op school. Daarna nog even bikkelen tot twaalf uur 's middags, waarna de leerlingen bij kunnen komen van deze 24 uur tijdens de herfstvakantie.

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde