Landstede Groep

Vmbo-basis

De vmbo-basisberoepsgerichte leerweg bereidt jou voor op niveau 2 van het mbo.

De vmbo-basisberoepsgerichte leerweg bereidt jou voor op niveau 2 van het mbo. Deze leerweg is iets voor jou als je heel praktisch ingesteld bent. Je krijgt een afwisselend programma van praktijk- en theorievakken.

Zelf kiezen wat het beste voor jou is

Bij het Morgen College werken we in klas 1 t/m 4 met Leren Op Maat. Dit betekent dat als je heel goed bent in bijvoorbeeld wiskunde, je hier minder tijd aan mag besteden. En als je juist wat meer moeite hebt met Engels, dan kun je hier meer uren aan werken op school.

Dagindeling

Elke dag beginnen de medewerkers van het Morgen College om 08.30 uur met een kort overleg over leerlingen en actuele zaken.
Jouw lesdag begint om 08.55 uur met je mentor. Om 09.20 uur start de eerste les. De lessen zijn verdeeld in kernuren en keuze-uren. De kernuren, bijvoorbeeld Nederlands, krijg je zoveel mogelijk tussen 09.20 en 14.00 uur. De keuze-uren zijn vooral in de middag. Tijdens deze uren werk je aan theorievakken, een project of maak je huiswerk. 

Bovenbouw

In de bovenbouw kun je kiezen uit de profielen; Horeca, Bakkerij & Recreatie, Zorg & Welzijn, Mobiliteit & Transport, Media, Vormgeving & ICT, Bouwen, Wonen & Interieur en Dienstverlening & Producten (sport). In de leerjaren een en twee maak je al uitgebreid kennis met de verschillende profielen tijdens de lessen Talent in Zicht. 

Aan het einde van de tweede klas maak je een keuze voor een profiel (beroepsgericht vak) voor het derde jaar. Onze school biedt het breedste aanbod van de regio, dus er zit zeker iets voor jou bij. In de derde- en vierde klas draait het om de afronding van je opleiding en de doorstroom naar het vervolgonderwijs. Samen bereiden we jou voor op jouw vervolgopleiding. 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties

De Sypel
Sypel 2
3842 AE Harderwijk 

Westeinde
Westeinde 31
3844 DD Harderwijk 

Oriënt
Horsterweg 192
3891 EV Zeewolde